Ajankohtaista

Lappeenrannan lentoaseman merkitys on saavutettavuuden lisäämisessä sekä Lappeenrannan ja Etelä-Karjalan elinvoiman vahvistamisessa

Lappeenrannan kaupungin ja Etelä-Karjalan liiton strategissa linjauksissa nähdään alueen saavutettavuus elintärkeänä ja tähdätään kansainvälisen matkailun kasvuun sekä alueen elinvoiman vahvistamiseen.

Lentoasema toteuttaa omistajansa eli Lappeenrannan kaupungin ja valtuuston tahtotilaa.

Saavutettavuus kaikilla liikennemuodoilla on tärkeää. Tarvitsemme kaksoisraiteen ja kuutostie on melko hyvässä kunnossa, mutta tarvitsemme myös lentoaseman ja vesiyhteydet.

suomi

Lappeenrannan lentoasema SAR-harjoitus 15.9.2022

ENNAKKOILMOITUS
Lappeenrannan lentokentän alueella järjestetään Search And Rescue (SAR) pelastus- ja viranomaisyhteistyöharjoitus 15.9.2022.
Pelastusviranomaisille, kenttähenkilökunnalle sekä eri turvallisuusviranomaisille on tärkeä päästä harjoittelemaan tunnistettuja onnettomuusskenaarioita. Eri viranomaisten kanssa määrävälein toteutettavissa harjoituksissa testataan hälytyspalvelun pelastussuunnitelman ja onnettomuustyyppikohtaisen suunnitelman toimivuutta sekä eri osapuolten yhteistoimintaa ja johtamista.

suomi

LAPPEENRANNAN LENTOASEMAN AVOIMET OVET 10.5.2022 KLO 14:00-17:00

Lappeenrannan lentoasema järjestää avoimet ovet- tapahtuman lentoaseman 104-vuotispäivänä tiistaina 10.5.2022 klo 14:00-17:00.

Tapahtumassa esillä lentoaseman kunnossapitokalustoa sekä palo- ja pelastuskalustoa. Tapahtuman aikana opastusta Ryanairin lippuasioihin. Tule rohkeasti juttelemaan.

Lappeenrannan Ilmailuyhdistys ry lentää tutustumislentoja (90 €) ja yhdistyksen lentokoneita on esillä asematasolla.

Sadalle ensimmäiselle kävijälle pullakahvitarjoilu. Lisäksi makkaramyyntiä. Tapahtuman ajan ilmainen pysäköinti.

 

LAPPEENRANNAN LENTOASEMA OY

suomi