Helppo tulla ja lähteä

Lappeenrannan lentokenttä sijaitsee kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä. Matkaa keskustasta on vain kolme kilometriä, mikä taittuu vaivattomasti autolla, linja-autolla tai vaikkapa kävellen. Lappeenrannan rautatie- ja linja-autoasemat sijaitsevat myös kävelymatkan päässä kentältä.

Matkaa Nuijamaan kansainväliselle raja-asemalla on vain 30 kilometriä, samoin Vainikkalan kansainväliselle rautatieasemalle. Yksi maailman kauneimmista metropoleista, Pietari, on alle kahden tunnin junamatkan päässä. Pietarin ja Lappeenrannan välillä kulkee päivittäin Allegro-pikajunan lisäksi vilkas pikkubussi- ja linja-autoliikenne. 

Autolla

Valtatiet 6 ja 13 risteävät Lappeenrannassa. Lentokenttä sijaitsee valtatie 6:n varrella, joten lentokentälle on helppo tulla myös omalla autolla. Tutustu lentokentän runsaaseen parkkipaikkatarjontaan tästä. Katso kartalta kuinka saavut kentälle.

Linja-autolla

Kentälle pääset kätevästi paikallisliikenteen kyydissä. Lappeenrannan keskustan ja lentokentän välillä liikennöi bussilinja 4. Linja-autoaikataulut löydät tästä. Lentoasemaa lähin linja-autojen pikavuoropysäkki on Leiri, joka on Lavolankadun ja Helsingintien risteyksen lähellä.

Taksilla

Lappeenrannan alueella liikennöiviä takseja on lentoaseman edustan taksitolpalla lentoaikataulun mukaisina aikoina. Jos haluat varmistaa taksikyydin tai sinulla on erityistoiveita, tilaa taksi etukäteen TaksiSaimaalta p. 0200 60 400, https://taksisaimaa.fi/yhteystiedot/ 

Kävellen

Matka lentokentälle taittuu nopeasti myös kävellen. Lappeenrannan keskustasta matkaa on vain 3 km, rautatie- ja linja-autoasemalta 2,5 km.

Junalla

Lappeenrannan lentokentän läheisyyteen pääsee myös junalla Imatran ja Kouvolan suunnilta. Etäisyys rautatieaseman ja lentokentän välillä on vain 2,5 kilometriä. Juna-aikataulut löydät VR:n sivuilta.

Autonvuokraus

Vuokraa auto suoraan yhtiöiden verkkosivuilta:

Avis
Budget
Europcar
Hertz
Sixt

Kotimatkalle sujuvasti

Kentän palvelut ovat käytössäsi myös paluumatkalla. Saavuttuasi lentokoneesta terminaaliin voit noutaa matkatavarasi hihnalta, joka sijaitsee tuloaulassa.

Matkatavaroiden käsittelystä vastaa lentoyhtiösi. Jos matkatavarasi eivät saapuneet perille tai ne ovat rikkoutuneet, tee siitä ilmoitus lentoyhtiön palvelupisteessä.

Paluumatka lentokentältä kaupunkiin ja kotiin sujuu nopeasti eri kulkuvälineillä. Tutustu tarkemmin eri vaihtoehtoihin ja aikatauluihin Matkahuollon ja VR:n sivuilta.

Muistathan hyödyntää Lappeenrannan erinomaiset ostosmahdollisuudet ennen kotimatkaa! www.visitlappeenranta.fi